Ο υπόγειος δημοτικός σταθμός αυτοκινήτων έγινε 24ωρος

Ο υπόγειος δημοτικός σταθμός αυτοκινήτων έγινε 24ωρος
29 Σεπ

Στη διάθεση των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης της Χαλκίδας είναι 24 ώρες το 24ωρο ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων της Δημοτικής Αγοράς.

Το υπόγειο παρκινγκ εξοπλίστηκε με καινούρια σύγχρονα ρολά εισόδου και εξόδου, ελεγκτή πρόσβασης πεζών (access control) καθώς και με ένα σύγχρονο αυτόματο ταμείο ώστε τώρα να μπορεί ο κάθε πολίτης μόνος του να παρκάρει το όχημα του και να πληρώνει 24 ώρες όλο τον χρόνο. Όφελος θα έχουν οι πολίτες και κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς δεν θα χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά του φυσικού ταμείου για να πληρώσουν.

Επίσης πολύ σύντομα θα εγκατασταθούν και φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο στο υπόγειο όσο και στο υπαίθριο παρκινγκ, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες παροχές προς όφελος των επισκεπτών των δημοτικών παρκινγκ.

Η ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ και ο Δήμος Χαλκιδέων, ενόψει της υλοποίησης σημαντικών αναπτυξιακών έργων (Δημοτικής Αγοράς και Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Open Mall Χαλκίδας) και της ανακατασκευής της πλατείας Αγοράς, θέλουν να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν τα δημοτικά παρκινγκ ώστε να παρέχουν ουσιαστικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες τους.

Ενημερωθείτε από το προσωπικό του σταθμού, στα τηλέφωνα (Γραφείο: 2221025287, Υπόγειο παρκινγκ: 2221077516) την ιστοσελίδα μας https://daeepex.dimoschalkideon.gr, τα social μας facebook.com/daeepex, instagram.com/daeepex/:

  • Για οδηγίες σχετικά με την νυχτερινή λειτουργία του σταθμού
  • Για τον ημερήσιο & νυχτερινό μας ωριαίο τιμοκατάλογο
  • Για τις προσφορές μας για μηνιαία και μακροχρόνια στάθμευση του οχήματος σας
  • Για τα προνομιακά μας προγράμματα για πολλά οχήματα
  • Για τις εκπτωτικές μας τιμές για ειδικές ομάδες

Για τη ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ

Η Πρόεδρος του ΔΣ
Κόντου Βασιλική
Τα μέλη του Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Δελτία Τύπου 1
25 Φεβ

Δράσεις και έργα της ΔΑΕΕΠΕΧ για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Χαλκιδέων και των παραλιών, αρμοδιότητάς της.

Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας του υπόγειου χώρου στάθμευσης κατά την περίοδο των εορτών
19 Δεκ

Η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείριση Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας(Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ) ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Χαλκιδέων ότι, ο υπόγειος χώρος στάθμευσης της πλατείας Αγοράς θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 22:30. Το ωράριο αυτό θα ισχύει από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, για όλες τις ημέρες εκτός […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP